2018. június 3., vasárnap

Királykék álmok


Masar és William Buick a célvonalban.

Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap délután mindenki legnagyobb meglepetésére, a kék szín diadalmaskodott az epsom-i lankákon, és megannyi szuper favoritot utasított maga mögé, köztük a legnagyobb esélyest Saxons Warrior-t. Masar 16/1 eséllyel szerezte meg a trófeát. Anglia leggazdagabb futama az Investec Derby 1,5 milló font összdíjazású futamot Lammtarra megnyerte 1995-ben (aki Saeed Maktoum al Maktoum) színeiben futott, de a királykék csapat először érezhette meg a győzelem ízét ebben a futamban. A zsokénak, és trénernek egyaránt első győzelem kerekedett ki tegnap.
Masar a Craven Stakes nyerő, és a 2000 Guineas-ben a dobogó legalsó fokára állhatott fel.New Approach az apja és az anyja Khawah, aki 2011-ben részt vett, a UAE Oaks és UAE Derby futamban Meydan-ban.
"Ez egyszerűen elképesztő volt".-nyilatkozta Charlie Appleby. Az első Epsom Derby-t nyerő Buick így nyilatkozott." Ez óriási és hatalmas. Mindig is vártam, hogy én időm mikor jön el."

Saxons Warrior csak a negyedik helyen végzett.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...