2017. március 19., vasárnap

Összefoglaló

Tegnap több versenyt is felkonferáltam most pdig jöjjön egy kicsi összefoglaló az elmúlt versenynapról.

Vale Dori megállíthatatlan volt. Forrás:horseracingnation.com

Vale Dori (Asiastic Boy) öt éves lánya, négy versenye után is őrzi veretlenségét tavaly év vége óta és most megszerezte a második felsőkategóriás győzelmét ezzel pedig megfosztotta Finest City-t a mesés győzelemtől. Ez az első G1 kategóriás verseny amit a Tengerentúlon nyert a kanca.

"Ő ma biztosan készen állt.-nyilatkozta a kanca zsokéja Rafael Bejarano Vale Dori-ról a verseny után.

Az Oaklawn Parkban rendezett Rebel Stakes futamában, az általam bemutatott két csődör nem volt a dobogó közelében sem. Malagacy (Shackleford) három éves fia ezúttal három verseny után is legyőzhetetlen. Az utolsó 1/4-es távnál vette át a vezetést és könnyed győzelmet hozott a trénerének az utánozhatatlan Todd A. Pletcher számára. Malagacy következő állomása az Arkansas Derby lehet de addig is visszatér a Palm Beach Traning Center-be, hogy tovább késszüljön a versenyeire.

"Ez egy nagyon jó kombináció. A következő lépés talán az Arkansas Derby . Az a futam jó időzítés lenne a számára".-nyilatkozott a győztes ló trénere.

Bob Baffert idomítottja American Anthem (Bodemister) és John A. Shriffers Royal Mo-ja 10. és 11. helyen végeztek.

A tökéletes mérleg. Három futás három győzelem. Forrás:horseracingnation.com





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...