2017. december 7., csütörtök

I'm coming home

Amerika kedvenc lova, több hónapos távollét után visszatér.

A bajnok hazatér.

A déli féltekén töltötte California Chrome a tenyészidőszakot, de most hazaindul az Egyesült Államokba. A Taylor Made bejelentette, hogy a kétszeres Év Lova elhagyta Chile-t szerdán, és egy hetes karantén vár rá Miami-ban, mielőtt visszatérne Kentucky-ba. Lucky Pulpit hat éves fia, első évét töltötte Chile-ben és a Taylor Made személyzete négy hónapon keresztül mellette volt.
"California Chrome nagy érdeklődést váltott ki a déli féltekén, ezért egyet értettünk abban, hogy feltárjuk a lehetőségeit."-nyilatkozta a tenyész farm igazgatója, Duncan Taylor júliusban. Majd hozzátette. "Nagyon boldogok vagyunk, hogy ez a lehetőség létre jött a Sumaya Stud-dal és ez nagyszerű helyzet a számára."

California Chrome kétszer is elnyerte az Év Lova címet 2014-ben és 2016-ban. Megnyerte a Kentucky Derby-t és a Preakness Stakes futamát majd gyepen győzedelmeskedett a Hollywood Derby-ben ami pályafutása első gyepes futása volt. Tavaly megnyerte a Dubai World Cup-ot, és $14,7 millió dollárt hozott a konyhára. A 27 startjából 16-szor végzett az első helyen.

Lucky Pulpit fia továbbra is $ 40 000 dolláros fedezési díjjal várja majd a kancákat a Taylor Made Farmon.

A fiatal tenyészmének nagyon keresettek lettek a Coolmore Australia a 2015-ös Triple Crown bajnok American Pharoah-t foglalkoztatja a méneséletben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...