2018. január 7., vasárnap

Kentucky Derby 2018: McKinzie az ifjú titán

A két évesek között, újabb tehetség van születőben.


Street Sense fia magabiztosan a célvonalban.


 Bob Baffert istállójában álló két éves csődör, további 10 pontot gyűjtött, a májusi nagy találkozóra. Első alkalommal futott szemellenző nélkül, és 3 1/2 hosszas győzelmet aratott a Santa Anita Parkban. Street Sense fia volt a trénerzseni 6. idomítottja, aki megnyerte a Sham Stakes G3 futamát. Istállótársa, Solomini előtt aratott győzelmet. McKinzie ezzel továbbra is őrzi veretlenségét, legutóbb a CashHall Futurity-ben, aratott győzelmet. 
"Nagyon jól futott".-nyilatkozta a Hall Of Fame zsoké Mike E. Smith, majd hozzá tette. "Egyre jobb lesz. Második alkalom Los Alamitos-nál, hogy azt hittem erős versenyt futott. A lovak akik részt vettek a versenyben. nagyon tehetségesek."

A győztes Baffert, nagyon elégedett Street Sense fiának teljesítményével. "Nagyon sokat kapott tőlük. Az utóbbi időben egy kicsit fáradt volt, de megmutatta, hogy a Los Alamitos Futurity jó verseny volt. Jó lovak voltak a mezőnyben. Visszatért a régi formájához, és újra reményt ad nekünk. Boldog voltam, minden úgy ahogyan lennie kell. Ez az amit akarsz."-nyilatkozta a győzelem után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...