2017. július 25., kedd

City Zip elment

Újabb nagyszerű lóval kevesebb van a világon.

City Zip a Lane's End farmon. Forrás:lanesend.com

A Lane's End Farm kedden jelentette be, hogy a 19 éves sárga mén méltóságteljesen távozott az égi legelőkre. A csődörnek állandó lábfájdalmai voltak.

2005-ben csatlakozott a tenyészmének világába, és évről-évre a legjobb formáját mutatta, és 2016-ban a tíz legaktívabb fedezőmén között volt. Négy Breeders' Cup bajnokot adott, )Finest City, Catch a Glimpse, Dayatthepsa, vagy a híres herélt, Work All Week). Utódai közé tartozik 72 stakes és 26 graded stakes nyerő valamint apaménként 78 millió dollárt szerzett. Ő az apja a fiatal tenyészméneknek is mint, például( Run Away, Hide Palace, City Wolf).

"City Zip számos sikert ért el a ménesben és kiváltság volt neki a Lane's End"-mondta Will Farish a tenyész farm tulajdonosa. "Nagyon hálásak vagyunk a ménes szindikátusainknak és a tenyésztőinknek, hogy támogatták ezt a különleges lovat a karrierje során. City Zip rendkívül kedves , és erős szellem mindenki  kedvelte, és nagyon fog hiányozni . Szeretnénk megköszönni Dr. Scott Morrison-nak a Rood és a Riddle Equine Kórháznak a szorgalmas és könyörületes gondoskodást, amelyet ő és társa  City Zip-nak nyújtott. "

1999. januárjában, 9000 dollárért vásárolták meg a keenland-i árverésen. Megnyerte a Hopeful futamot, a Tremont-on is győzedelmeskedett és Saratoga Special-ban sem talált legyőzőre. Isten veled, City Zip.

Utódai közül néhány:

Collected: 4 évescsődör. Megnyerte a Sham Stakes-t G3, valamint a Californian Stakes G2 futamot.

Finest City: 5 éves kanca Breeders'Cup Filly and Mare Sprint G1, Santa Monica G2.

Catch a Glimpse:4 éves kanca Breeders' Cup Juvenile Fillies Turf  G1, Belmont Oaks G1,

Work All Week: 8 éves herélt: Breeders' Cup Sprint G1, Phoenix Stakes G3

City Zip a célvonal irányába. Forrás: lanesend.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...