2017. október 31., kedd

Gun Runner csapata boldog a 2017-es Breeders' Cup indulószámával


Steve Asmussen tréner nem vitatta a kérdést. Igen, ő aggódik a 2017-es Breeders' Cup favorit Gun Runner miatt aki, nem csak Arrogate-tel néz szembe hanem a Hall Of Fame csarnokába beválasztott Bob Baffert trénerrel hanem az istállójában álló ifjú titánokkal is.

Tekintve, hogy Gun Runner szerencsés rajtszámmal indul a futamon (5. rajtszám) hétfő este vonult le valószínűleg nem lesz félénk a Baffert kezei alatt készülő West Coast és Collected is képes lesz lehagyni.

"Nagyon boldog voltam amikor mi húztunk".-nyilatkozta Asmussen helyettes trénere Blasi. "Egy kicsi esélyt ad nekik arra, hogy figyeljék a versenyt, ez a legfontosabb Gun Runner-rel is. Ez volt a mi elméletünk is ebben az évben és így is próbáltunk dolgozni vele."

A tavalyi Breeders's Cup Dirt Mile-ban másodikként érkezett a célegyenesbe. Ezt a helyezést követően Gun Runner négy Grade 1 futamot nyert és ebből három a Classic-ba való bejutás kulcsa.

"Nagyra becsülöm Arrogate-t és tudom mire képes".-mondta Blasi. "Emlékszem amikor a tavalyi Travers-t láttam, hogy pontosan mit is tud az a ló, ha valaki ennyire könnyedén veszi az buta."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...