2017. október 30., hétfő

Gun Runner kitűnő formában dolgozik a 2017-es Breeders' Cup-ra.



Gun Runner az idei Breeders's Cup Classic futamának az egyik nagy ágyúja. Sikeres edzéssel kezdte meg a reggelt Del Mar pályáján az utolsó edzése volt a hétvégi erőpróbára. A Steve Asmussen felügyelete alatt edző ló 49.40 másodperc alatt tett meg fél mérföldet és ezzel a hetedik edzésén is túl van amióta megnyerte a Woodward Stakes futamát 10 1/4 hosszal szeptemberben Saratoga-ban.

"Nem lehet hallani, hogy a lábai érintik a talajt. Most pedig itt pattog a versenypályán és nagyon jól edz".-nyilatkozta a TVG versenyanalizátora  Simon Bray.

"A mérföld és a negyed még mindig sok ember fejében kérdést vet fel, de ahogyan beáll a kapuba és kijön onnan látni, hogy nagyon jó formában van."

Miközben a tavalyi Classic bajnok Arrogate még mindig Santa Anita-ban van addig Steve Asmussen el szállíttatta Gun Runner-t Del Mar-ba, hogy ott készüljön fel a szombati nagy versenyre. Ez a futam sok kérdésre fog majd választ adni.
Ki kell mondanunk. Igen, Candy Ride négy éves fia nagyon jól kezeli a pályát. Nem meglepő, hogy Gun Runner idén 5-6 versenyt nyert meg ebben az évben, egyetlen vereségét márciusban szenvedte el Dubai-ban. A négy éves győzelmeit három másik versenypályán szerezte meg.

"Ez egy nagyszerű verseny".-nyilatkozta Asmussen helyettes trénere Scott Blasi a Classic-ról. " Nagyon izgalmas, hogy a részesei lehetünk és képesek legyünk vezetni Gun Runner-t ez nagy bizalmat ad nekünk. Úgy kezeli az egészet akár, egy játékot".

A Winchell Thoroughbreds és a Three Chimenys Farm kampánya, Gun Runner fő munkája október. 23-án volt amikor a 6 furlongos távot 1:11:80-ra futotta le Santa Anita-ban.

Blasi azt mondta, hogy a csikó befejezi a szombati verseny előkészületeit a Del Mar versenypályán, és az iskoláztatást a startgép környékén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...