2017. október 29., vasárnap

West Coast nagyszerű benyomást kelt a Breeders' Cup edzéseken

Már csak egy hét maradt a Breeders' Cup napjáig és a telivérek lázasan dolgoznak.

West Coast remekel az edzések alkalmával.


Martin Garcia-val a hátán a három éves csődör nem csak a trénerét, hanem az újságírókat is elkápráztatta a Santa Anita lóversenypályán amikor vasárnap reggel az öt furlongos távot 1:00:40 idővel fejezte be a végső gyakorlatát a 2017-es Breeders' Cup Classic futamára.
Flatter három éves fia eltalálta a drótot és az Xpressbet TV elemzője Richard Migliore szerint West Coast nagyszerű benyomást keltett.

"Továbbra is javul és ez teszi őt félelmetesebbé." közölte Richard Migliore Bob Baffert idomítottjáról. A három éves csődör a négy várt versenyző egyike, a 6 millió dollárt érő futamban. West Coast megnyerte az utolsó öt startját, ebből kettő Grade 1 besorolású futam a Travers Stakes és a Pennsylvania Derby. Baffert legújabb klasszikus nyerő triójához illik, hiszen a legnagyobb kihívás jövő vasárnap vár rá, Del Mar versenypályáján ahol idősebb lovak is beállnak a startgépbe.

Bayern (2014) American Pharoah (2015) Arrogate (2016) a közelmúltban Baffert vitte el a Breeders' Cup trófeáját.

De a futam két legnagyobb favoritja Gun Runner és Arrogate. Az idei Classic futamában a fogadóirodák nem győznek tippelni, hogy melyikőjük lesz az idei bajnok. De a Pacific Classic győztes Collected vagy West Coast lesz a győztes.
A négy favorit sem tett egy lépést sem az elmúlt hetekben, ez alól kivétel West Coast akiről, az egykori bajnok zsoké Migliore mondta: " Nagyszerű módot talált arra, hogy egyre feljebb jusson".

Vasárnap Baffert istállójából lépett pályára Mor Spirit a Breeders' Cup Dirt Mile versenyzője, 1:13:40 dolgozott az indítókapunál, míg Cupid akit, a Classic-ra és a Dirt Mile futamára is neveztek 1:00:40-et ment.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...