2018. március 3., szombat

Good Magic színpadra lép


A tavalyi Eclipse bajnok, Good Magic (Curlin) visszatér a versenypályára, a ma lefutásra kerülő Fountain of Youth Grade 2 verseny a Gulfstream Parkban. A ló összeszedte magát, és erre a legnagyobb bizonyíték, a Breeders's Cup Juvenile futam győzelmes volt, 4 1/4 hosszas győzelem tavaly november elején.
"Ez az év tele van ígéretekkel".-nyilatkozta Chad Brown. Majd hozzátette. " A ló nagyon egészséges, és az akkumulátora feltöltődött. Örülünk, hogy elkezdi a 3 éves szezonját, és remélhetőleg sikerek lesznek, és nem megszakítások."
Utoljára hagyva a versenyen szintén elindul a Breeders Futurity bajnoka Free Drop Billy. A Juvenile futamban csak a 9. helyen tudott végezni, de soha nem végzett második helynél rosszabbul. Free Drop Billy (Union Rags) az előző versenyében is egy szép ezüst érmet szerzett a Holy Bull Grade 2 futamban Audible (Into Mischief) mögött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...