2018. március 16., péntek

Louisiana-i álmok

Tovább halad előre a Kentucky Derby-re felkészítés...

My Boy Jack.

A híres Desormeaux fivérek hazatértek, ugyanis a következő állomásuk az $1 000 000 összdíjazású Grade 2 Louisiana Derby. Az istállójukban áll, a Southwest G3 győztese My Boy Jack is, és ennek a futamon való részvételével, ők is beálltak a Kentucky Derby résztvevőinek a soraiba. A verseny csak március.24-én lesz, de a pozíciósorozat már elkészült, és várhatóan nyolcan fognak elindulni rajta.
"Amint Arkansas-ba értünk, elkezdtünk gondolkodni a következő lépésen".-nyilatkozta Kent Desormeaux.
My Boy Jack-kel a Keith által képzett, és Kent Desormeaux által lovagolt csikó ellenfelei között lesz a Risen Star három top helyezettje is. "Kaliforniában élek, de 100%-ig Louisianai.-mondta Kent Desormeaux a visszatérésről.

A Louisiana Derby lehetséges indulói.

De nem csak ez a verseny tartja izgalomban a sport szerelmeseit. Az Oaklawn Park-ban, holnap futják a Rebel Stakes-t is. A versenyzők között van Solomini is, aki most fog 3 évesen debütálni a Grade 2 kategóriás versenyben. A Curlin apaságú három éves mén, eddig csak második helyen végzett a futamok alkalmával, a CashCall Futurity-t megnyerte volna, de diszkvalifikálták, és csak a dobogó második helyére ért fel, McKinzie mögé. Bob Baffert, és a Zayat család nagy reménységet támaszt a ló felé.

Solomini a bemutatkozó versenyén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királykék álmok

Masar és William Buick a célvonalban. Hosszú éveknek kellett eltelnie, hogy a Godolphin megszerezze magának a Derby trófeát. Tegnap dé...